Assistentiewoningen "Orleanshof"

De Groep van Assistentiewoningen Orleanshof is gelegen in het centrum van de Stad Aarschot aan de voet van de Orleanstoren en telt 35 assistentiewoningen. De woningen zijn twee aan twee geschakeld en verspreid over 3 verdiepingen hetgeen het ruimtelijk gevoel nog versterkt. 

Er zijn drie categorieën van woningen in functie van hun oppervlakte, aantal slaapkamers en hun ligging aan de daktuin. De dagprijs bestaat uit twee componenten (de wooncomponent en de dienstencomponent). Elke woning bestaat uit een volledig ingerichte open keuken, een woonkamer, aangepaste badkamer met inloopdouche, één of twee slaapkamer en een terras. Alle overgangen zijn drempelluw , de deuren breed en de lift ruim. Met eigen meubels en decoratiespulletjes geeft u uw woning een persoonlijke en huiselijke toets.

De bewoners hebben toegang tot het complex, de trappenhal en lift met een gepersonaliseerde badge. Er is een videoparlofoon in de woning. Er is de mogelijkheid om een parkeerstaanplaats te huren. De bewoner kan gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten zoals de polyvalente lokalen van het dienstencentrum, buitenterrassen, de tuin, fietsenstalling, …

Contact

Lokaal dienstencentrum

Adres
Leuvensestraat 1483200Aarschot
tel.
016/48 24 40
E-mail
orleanshof@ocmw-aarschot.be
Website
www.orleanshof.be

Openingsuren

Vandaag

open van 9u - 12u en 13u - 16u30

Morgen

open van 9u - 12u en 13u - 16u30
Openingsuren