Woonzorgcentrum "Sint-Rochus"

Het woonzorgcentrum, geopend in 1999, telt 163 kamers waarvan 30 voor rusthuis-, 127 voor rust- en verzorgingsresidenten en 6 voor kortverblijf.
Gelegen in het centrum van de stad, met aangelegde tuin en op wandelafstand van de bushalte en van het station, is het woonzorgcentrum geschikt voor huisvesting van mannen, vrouwen en koppels, validen, fysisch zorgbehoevenden of ernstig dementerende bejaarden.
Elke kamer is uitgerust met sanitair, wc, electrisch hoog-laagbed en alle basismeubilair. De kamers hebben zicht op de straatzijde of op de binnentuin. Er is ruimte om eigen meubilair mee te brengen.
Het woonzorgcentrum bestaat uit vijf leefgroepen met eigen eet-leefruimte en sanitaire ruimten. Centraal is er een ontspanningszaal, cafetaria, winkeltje, ergo- en kinélokaal, snoezelruimte en kapsalon. Eén leefgroep met eigen terras en binnentuin is ingericht voor ernstig dementerende bejaarden.
Het woonzorgcentrum is inzake accommodatie en personeelsbezetting gespecialiseerd in de opvang van fysiek zorgbehoevende bejaarden of dementerenden. Bij de opname wordt dan ook voorrang gegeven aan deze mensen.

Contact

Onthaal woonzorgcentrum

Adres
Albertlaan 23200Aarschot
tel.
016/55 07 43
fax.
016/55 08 38
E-mail
onthaal.wzc@ocmw-aarschot.be

Openingsuren

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Corona maatregelen:

GESLOTEN

Openingsuren